BMW I8 SI ZAHRAJE VE FILMU MISSION IMPOSIBLE - GHOST PROTOCOL

Článek vložil kopic dne 11.07.2011 BMW i8 si zahraje ve filmu Mission Imposible - Ghost Protocol

BMW s potěšením oznamuje spolupráci na chystaném filmu společnosti Paramount Pictures „Mission: Impossible – Ghost Protocol“. BMW je v tomto filmu hlavním automobilovým partnerem.

Vysoká výkonnost a minimální emise – to je to, oč tu běží. Jedním z vozidel, které bude hlavní protagonista filmu ztvárněný Tomem Cruisem používat, bude koncepční vůz BMW Vision EfficientDynamics. Tento automobil spojuje nejvyspělejší technologie se vzrušujícím designem. Již během několika let přijde na trh model BMW i8, který bude postaven právě na základě vozu BMW Vision EfficientDynamics.

„Jsme nadšení z toho, že můžeme opět participovat na dalším hollywoodském trháku,“ vysvětluje Ian Robertson, člen představenstva BMW AG odpovědný za prodej a marketing. „BMW Group je vedoucí společností ve vývoji dopravních prostředků budoucnosti šetrných k životnímu prostředí. Jedním z příkladů je v tomto směru také koncepční vůz BMW Vision EfficientDynamics, který se představí v novém filmu. Tento automobil s futuristickým designem a velkými prosklenými plochami je fascinujícím pohledem do budoucnosti radosti z jízdy v kombinaci s maximální možnou úsporností. Díky technologiím BMW ConnectedDrive je tento vůz pro hlavního hrdinu Ethana Hunta ideálním dopravním prostředkem pro pohyb v úzkých ulicích měst, v nichž bude muset přelstít své pronásledovatele.“

„Jsme velmi vděční za podporu, které se od BMW dostalo našim filmařům a produkčnímu týmu při realizaci celého filmu,“ komentuje spolupráci LeeAnne Stables, výkonná vice-prezidentka globálních partnerství společnosti Paramount Pictures.

Poskytování automobilů pro různé filmové, televizní a další projekty je pro BMW již více než 35 let tradičním a velmi významným způsobem tvorby dlouhodobého kvalitního obrazu společnosti BMW Group a komunikace produktů.

Film „Mission: Impossible – Ghost Protocol“, od režiséra Brada Birda, bude uveden do kin v prosinci 2011.

zdroj: milujurizeni.cz